Konu: KiLLéR DB(By_1Lq3R dbv3) yapılmıştır tam bi pk db Çarş. Eyl. 02, 2009 12:03 am
KiLLéR DB(By_1Lq3R dbv3) yapılmıştır tam bi pk db Her Şeyden Önce Db SvgRck db üzerinde oynama yapılarak yapımıstır belli olsun die res kodu vb. değiştirmedim
* Oto Üyelik * Oto Master * Oto Grade * Oto Sembol * CSW Sorunsuz. * priest 21 skilli fix(BLoodY) * Towerlar vs. Ronark Land Base Tarzında. * 74 Level ve Valkyriesiz olarak başlangıç.İtemleri Kendim Ayarladım Hiç eksik Yok DD ye kadar * 600 National Point ile Başlangıç. * Tüm İtemler Ekli...(Gem,Bifrost,Usko vs...) * Critic Güçlendirildi.(Çok fazla değil.) * Mage 72 Staff Vuruşu Güçlendirildi.(Çok fazla değil.) * GM Kodları Sorunsuz. * %100 Upgrade ve Drop Rate. * Okçu 32k Vurma Bug'u Giderildi. * Lunar War Sorunsuz. * Dark Lunar War Sorunsuz. * Castle Siege War.( 1. Clan'ın Bayrağı Delos'a koyuluyor) * Forgetten Temple Sorunsuz.Yaratıklar Çıkıyor. * Gryphon'lar Eklidir Fakat Droplara Eklemedim.Siz Ekleyebilirsiniz. * Holy Water,Abyys Blessing,Water of Bless(1440 HP Pot),Acid Potion Fixlendi. * NCS ve Nation Transfer Çalışıyor. * Stat,Skill Bugları Fix. * Pot Derdiniz Yok.Potlar Sınırsız. * Ağırlık Derdi Yok.İstediğiniz İtemi 9999 Tane Alabilirsiniz. * 74 Level Charlar Clandan Atılır.(Sebebi:Yan Char Açıp Clana alıyorlar.Bu yüzden bunu yaptım.) * Irk Seçim Ekranı Sadece Bir Kere Gelir. * USKO Pelerin Ekli. * Tüm Sc'ler Eklidir ve Sorunsuzdur. * Nation Transfer Tamamen Sorunsuz. * Şifre Değiştirme Ekli. * NCS Ekli. * NPC'lerin Eline Item vermeyiniz.Kapat Hatası Alabilirsiniz. * Guard Towerlar Çalışıyor ve Sorunsuz.Yaklaşık 1.5K Vururlar. * Premium Sistemi Var. * Savaş Atı(War Captain) Var ve Sorunsuz.(Yalnız Patch Gerekli!. * Ülke bayrakları ekli. * Savaşlarda monumentler np vermektedir ! * Stat sorunu yok STR de mageler güclenmiyor- 31 point vea 1 point resde düzeliyor - * Mage 75 sKili Calısmaktadır * Ağaclardan Cıkan Defans ve Attack Scleri Sundiresden Almaz Kimse Agaçda Kesmez..Droplari Sildim.. * Master Tüm Skilleri Calısmaktadır * Savaslar Sorunsuzdur Warder Kesince Np gelir ve İsim Gelir ancak Vericeğim dosyalar Ai Serverin içine Atılmalıdır * Stat Sorunu Relogda Düzeliyor * Tüm Joplar Master 20 Skill ÇaLışır * Mage 80 Blink Skilini Wild Awent * İlk 5 clan grade0 * lılılıl CHAR ENGELLENMİŞTİR * Exp İtemler wardır * Oyun İçi KraLLık SeçimLeri Vardır,(King Prize Fixlidir.) * KraL Para DağıtaßiLir & Üstten Yazı Geçer, * Magelerin 75 Skilleri Çalışmaktadır,(Defans verir.) * Stat SıfırLama Sorunsuzdur, * 50 KareLi & 50 Karesiz oLamak Üzere 100 Adet Simge EkLidir, * Emc-Lufer"De Tower Of Power Ekledi...... * NPT Tamamen Engellendi ; * Seri R Fix * Pelerin Anahtarı Girişi Kapatıldı. * NPT Yapılabilen Hiçbir Zone Yok Sadece Cz * Oyunda Hiç Bir Bug Yodur.. * NP Bağıs Sistemi Ekledi. * Gold Belt +5-Ring OF Premium Ekledi.. * RedveBlackArmorlar Ekledi.. * CzYe potcu Ekledi.. * Pro K-o-x-plardaki ölümsüzlük bugu Fixledi. * Rebirth Itemler Sorunsuz. * ÖzeL Boss eklenmiştir kodu 31311 dir icinde 5 k np wardır.
KODLAR • EXEC Res 1-] C: De SvgRck Adında Bir klasör açılır. Bu klasöre Her Exec Res Komutunda Database Yedek Alınır. 2-] Grade Res Atar. 3-] Sembol Res Atar. 4-] Ban_ac Prosedürünü içerir. [ Banlı Charı olanlara prosedür işlemez ] 5-] Muteli userların Loyalty Monthly sini Siler Muteleri Açar 6-] GM Leri Clanlarından Çıkarır NPLerini sıfırlar. 7-] Banlıların NPLerini Siler. --------------------------------------------------------------------------------------------------- * EXEC SvgrckGM 'UserID' Premium Sisteminin gelişmişidir.. 255 Skill Point verir Tüm Statları 255 yapar Level 80 Yapar 21 GB Verir GM Yapar ------------------------------------------------------------------------------------------------------- • EXEC SvgRckUser 'UserID' Premium Sisteminin gelişmişidir.. 255 Skill Point verir Tüm Statları 255 yapar Level 80 Yapar 21 GB Verir ------------------------------------------------------------------------------------------------------- * EXEC Bakimac * EXEC Bakimkapa ------------------------------------------------------------------------------------------------------- DBYİ KOYAL YOLDAN SIFIRLAMA YAPAR *EXEC DB_Sıfırla ------------------------------------------------------------------------------------------------------- İsimNCS * EXEC ACCOUNT_NATION_TRANSFER 'HESAP_IDSI * exec namechange 'suankisim', 'yenisim' ------------------------------------------------------------------------------------------------------- •exec paraekle 'Char ADI ' , 'Para Miktarı'